Baukje

 • 10-08-2019: A.s. vrijdag 16-08-2019 gaan Baukje en Kleintje terug naar de vroegere eigenares. Ze kan weer zelf voor ze zorgen, en dat is fijn. Baukje is een zeer makkelijk poesje, die zich zeker weer aan zal passen.
  Het verhaal: Fijn dat je het vraagt José. De eigenares was ernstig ziek, en het zag ernaar uit dat ze niet meer thuis zou komen. Daarom deed ze afstand van haar katten. Ze kreeg allerlei complicaties, en was maanden in het ziekenhuis.
  Ze mocht weer naar huis maar kon de zorg nog niet aan, en dat is sinds dinsdag veranderd. Ze wil ze graag weer thuis.
  Gewoonlijk houden we ons aan de ondertekende afstandsverklaring, maar in deze uitzonderlijke situatie brengt GertJan ze graag weer naar huis. We kunnen veel katten hebben maar nu met 47 is het werk behoorlijk zwaar, nog afgezien van de kosten, het voer vliegt de deur uit.
  Voor alle duidelijkheid, we zijn dus absoluut geen pension dat gemiddeld 8 euro per dag vraagt. Het is gegaan zoals het is, en twee bekjes minder te vullen komt goed uit.
   
 • 07-03-2019: Met Baukje gaat het zeer goed. Wat een lieve mooie kat is dit. Ze eet goed, gaat naar buiten maar durft nog niet naar boven. Komt vanzelf goed.
 • 09-02-2019: Gisteren bij wisselen van de wassen liep Baukje voor mijn voeten. Ze knuffelt spint en is bijna boven. Blij mee!
 • 31-12-2019: Baukje heeft gegeten! De deur staat open, als er foto's zijn zetten we ze hier onmiddelijk op. We zijn erg blij!
 • 29-01-2019: Baukje, is een grijs-beige gestreepte cyperse perse poes van 15 jaar. GertJan heeft haar samen met zusje Kleintje opgehaald.
 • Ze zijn nog bang van de reis, maar erg lief. Ze kletsen de oren van ons hoofd, en geven al kopjes. Eten doen ze nog niet maar dat kan ook niet anders, we laten ze rustig bijkomen van alles.

Hun verhaal leest u hier onder.

Een paar weken geleden werd ik gebeld door een mevrouw, die gehoord had dat ze ernstig ziek is en snel opgenomen moest worden in het ziekenhuis. Ze wilde weten of de katten hier geplaatst mochten worden als ze langer in het ziekenhuis moest blijven, of erger.

Ze heeft de operaties doorstaan maar kreeg pech, door complicaties kan ze niet meer thuis wonen.

Een familielid vroeg ons om de twee katten op te halen.

Ze hebben veel meegemaakt deze bange lieverds, en het troosteloze lege huis achter zich gelaten.

We gaan zo goed mogelijk voor ze zorgen, beterschap en sterkte lief vrouwtje!