Becky


  • 07-03-2019: Misschien heeft u het gelezen in een nieuwsbrief, Tara, is inmiddelsw overleden aan ernstig nierfalen. We waren bang dat Becky weg zou kwijnen maar niets is minder waar. Becky komt overal in huis en is graag buiten. Ze geniet van rust en eten, een prachtige en erg lieve kattenpoes!
  • 26-09-2018: Vanmiddag doorGertJan en Mees opgehaald: Rebecca en Tara.
  • De vroegere eigenares moest ze afstaan wegens privé omstandigheden.
  • Becky is een Britse Korthaar Harlekijn, van 13 jaar. Haar bijnaam is Patapoef, die ze kreeg van een Belgische keurmeester, waar Becky gelijk kampioen werd. Het was de eerste en enige keer dat ze een kattenshow bijwoonden.

Jammer dat er geen 'prijs'is voor lief zijn dan zou Becky ook daar hoog scoren.

We vinden het fijn dat we voor ze kunnen zorgen en hopen dat ze allebei snel op hun gemak zijn.

Tara durfde haar zusje Becky al op te zoeken, die nog steeds in de krabpaal zit. Ze krijgen alle tijd en de lekkerste hapjes.

Doe je best meisjes!

Hieronder ziet u dat ze naar buiten willen, maar nog niet durven.

Ze eten goed, en zoeken troost bij elkaar.

Prachtige en vooral heel erglieve dametjes!

10-10-2018: Omdat er mail contact is met de vroegere eigenaar van Tara en Becky is een update op de website er een beetje bij ingeschoten. We hebben uitsluitend goede berichten. Becky was maandagavond de hele avond hier, Tara geniet van haar warmtedekentje en is zo weer beneden in 'haar' eigen nestje. Vandaar gaat ze heel vaak de ren in en zit in het zonnetje, op één van de krabpalen die we dankzij Dierenlot en ZooPlus neer konden zetten. Ze spinnen allebei en snorren, spelen en maken een wandelingetje, ze eten graag, en we hopen dat ze snel vaker boven komen, maar niets hoeft hier, en alles mag.

03-11-2018:

Het gaat nog steeds goed met deze twee mooie dametjes.

Becky kruipt weg, en met de ervaring van een andere BKH die ook wegkroop zijn we voor alle zekerheid met Becky naar de dierenarts geweest, omdat we toch voor controle van duke gingen.

Ze vertoont geen enge dingen als tumoren of anders, Becky is gezond. Alleen haar gebit moet nodig gerenoveerd worden, er zitten nogal wat rotte elementen in haar mondje. Het is gepland, u hoort het als we geweest zijn.