Bertus


  • Bertus is een mooie grijs met wit cyperse kater van 12 á 14 jaar. Hij is hier geplaatst op 04-11-2016 wegens privé omstandigheden.
  • Nu: Is Robin (alias Robin) een lieve en sociale kat. Niet dol op andere katten, hij ontwijkt de dominantjes en gaat zijn eigen gangetje. Hij heeft een hekel aan de buitenlucht en ligt het liefst in zijn eigen holletje, achter de katte hokken beneden. We signaleren hem door het hele huis, en Ninon is zijn grote vriendin.
  • 09-11-2016:
  • Gisteravond was het door drukte weer extra laat voordat we naar boven konden. Bovenaan de trap zat een kat, die ik zo snel niet herkende, ik sliep al bijna. Dichterbij zag ik dat het Bobby was, met zijn mooie witte bef en witte pootjes. Hij overzag het geheel op zijn gemakje, liep om Moussie heen die altijd graag even lekker mept, at een snoepstaafje, kopte hard en spinde. Daarna liep hij weer kalm de trap af en kroop weer in zijn veilige holletje op zijn warmte dekentje. Hoewel de deur beneden overdag altijd open staat en elke kat naar buiten kan en de keet in, blijft Bobby binnen, maakt uitstapjes naar beneden maar durft nog niet hier in de kamer te komen. Kwestie van tijd.
  • Knappe Poes!!!
  • 05-11-2016: 23.20 uur: Toen we met een volle bak Gourmet mousse zalm naar Bobby's hok liepen waren we voorzichtig, omdat veel nieuwkomers altijd proberen te ontsnappen. Bobby lag lekker opgerold te slapen, en toen we het bakje voer neer zetten begon hij te spinnen, en at het bakje helemaal leeg. Voor de open staande deur had hij geen enkele interesse. Morgen kan hij al los!
  • Op 05-11-2016 is Bobby bij ons komen wonen. Robin is op Dintelkat geplaatst wegens privé omstandigheden. Natuurlijk is hij nog bang, maar wel lief en aanhankelijk, goed aan te halen. Hij kruipt ook niet weg, dus dat komt helemaal goed met deze mooie cyperse kat met witte bef.
  • We laten hem rustig bijkomen, en als hij heeft gegeten mag hij los door het hele huis en naar buiten, én via de looptunnel naar de kattenkeet.