Blacky
Blacky

Blacky

  • 12-04-2019: De medicijnen werken, Blacky eet goed uit zichzelf. We zijn hem af en toe kwijt, dan zit hij boven of beneden. De kuur moet wel opgemaakt. Black slijmt erg, kennelijk zijn het vieze pillen. Dat los ik op met een dotje vitaminepasta op mijn hand. Pilletje vijzelen, in spuitje doen, ingeven en bekje insmeren met pasta. Dan is de vieze smaak direct weg. Een pilletje in zijn bekje lukt niet, Black tuft het gewoon weer uit.
  • 10-04-2019: Blacky is gisteren bij de DA geweest, heeft blaasontsteking. Gisteravond heb ik hem nog voer toe moeten dienen omdat hij alles weigerde. Vanmorgen had hij een volle bak speciaalvoer op + een grote bak kattenmelk. Voorlopig moet hij nog 2 x daags AB + pijnstiller.  Heerlijk om te zien hoe hij met smaak zijn bakje weer leeg eet.
  • 09-04-2019: Blacky wilde in het weekeinde niets eten, hij dronk ook niet meer. Na telefonisch overleg met de DA gaan dwangvoeren. Gisteren zijn we bij de DA geweest waar bleek dat Blacky blaasontsteking heeft. Hij kreeg een paar prikken tegen pijn misselijkheid en ontsteking, en AB mee voor thuis.  Gisteravond laat heeft hij een kwart bakje yarrah paté gegeten, en vannacht een volle bak kattenmelk. We hopen dat dit hoogbejaarde mannetje nog een poosje bij ons blijft.
  • De kale plek op zijn achterwerk zat er al, en ben het volledig met de DA eens, daar doen we wel iets aan als Blacky zich weer beter voelt.

05-04-2019: Het gaat heel goed met Blacky. We halen hem elke morgen naar boven, waar hij al vrij door de kamer wandelt. Hij eet alles, is dol op kattenmelk, en spint heel tevreden. Blacky slaapt veel. Nog een poosje genieten voor deze oude baas, dan  ga ik kijken wat hij van de kattenborstel vindt.

29-03-2019: Door GertJan opgehaald: Blacky. Blacky is een zwarte kater van 22 jaar.

Zijn baasje is opgenomen in een verzorgingstehuis, de zaken voor Blacky zijn op zijn verzoek mooi geregeld door een wettelijk vertegenwoordiger, die Blacky heeft overgedragen aan ons.

Blacky heeft zijn leven lang bij zijn baasje gewoond, het zal dus erg wennen zijn voor deze schattige dappere poezel. We willen Blacky hier boven houden wegens zijn leeftijd. Maar op het rare tijdstip dat hij hier kwam waren er teveel katten, en Blacky is bang voor andere katten. Niet extreem gelukkig, maar beter even apart, dan halen we hem morgen weer naar boven, als het kattenvolkje weer verspreid over het huis is. Hij heeft al een paar hapjes gegeten.