Catootje


  • 09-10-2020: Cato is gisteren naar de dierenarts geweest en geopereerdan haar gebit. Ze at slecht en slijmde veel. voelde zich echt niet goed. Bij thuiskomst kregen we het idee dat zebehoorlijk ziek was, weer met het koppie op de vloer maar toen ik haar lekker eten voorzette was ze zo weeer 'bij'. Nu gaat het prima het dit dametje, ze eet een vol bordje schoon leeg, nu zonder pijn en dat doet haar zichtbaar goed.
  • 07-05-2020: Catoo was niet lekker, duidelijk te zien. Ze riep om eten maar at moeilijk, en ging in elkaar gedoken zitten. GJ is net terug van de DA, haarntandvlees is wat ontstoken, gelukkig niet heel erg, maar zit er wel. Cato is 'pas  16 jaar, dus om het gebit te verwijderen is nog te vroeg. Ze kreeg ontstekingsremmer en anti misselijkheid, en zo kan ons Catootje weer lekker eten straks.
  • 07-03-2019: Catootje blijft lief maar laat zich niet op tillen. Ze loopt achter ons aan, is gek op kroelen maar wil met alle vier de pootjes op de grond bolijven. Prima toch? Ze komt buiten maar durft ook de trap nog niet op.
  • 05-10-2018: Gebracht Catootje, een EK poes, tabby met wit.
  • Catoo is 14 jaar en moest tot grote spijt van haar eigenares worden afgestaan wegens ernstige ziekte.
  • Ze is door haar vroegere eigenares op een asiel gehaald, en had een prachtig leven thuis. Erg fijn dat Catootje eet, maar we gaan toch haar hok afzetten zodat ze even rust krijgt van de nieuwsgierige aagjes die haar willen begroeten. Het komt goed met deze lieverd, al zal het iets langer duren voor ze hier helemaal thuis is.

Soms is het leven zo oneerlijk!

We wensen haar vroegere eigenares veel sterkte toe, de brengster hartelijk bedankt voor de prettige tijd gistermiddag.

  • 10-10-2018: Met Catootje gaat het elke dag wat beter. Ze wil graag gekroeld worden, en is wat minder bang voor de andere katten.

Ze eet haar bakje helemaal leeg, doet alles op de bak wat moet, en gaat morgen los.

Hopelijk wint de nieuwsgierigheid het van haar angst, en gaat ze alles verkennen.

We houden u uiteraard op de hoogte!