Inzamelen oude kleding

Voorlopig is er met de Corona crisis geen kleding inzameling, als u het elders kwijt kunt prima, anders zamelen we pas weer in als de situatie weer enigszind normaal is.

Geef ook uw oude nog bruikbare kleding aan dieren in nood. Voor u een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland. Zo ondersteunt u met een gift in de vorm van oude bruikbare kleding een dierenhulporganisatie bij u in de buurt!
Al uw herbruikbare kleding, textiel en schoenen die u niet meer nodig heeft, ontvangen wij graag voor hulp aan dieren in nood! Zie poster links wat mag en wat liever niet.

De gebruikte kleding, textiel en schoenen kunt u schoon en in dichtgebonden zakken doneren aan een van de dierenhulp organisaties die wij van harte ondersteunen. Dekbedden, kussens, matrassen, vodden enz. kunnen  we helaas niet gebruiken. 

Alle bruikbare kleding, textiel en schoenen worden vervolgens verzameld en gesorteerd en daarna verkocht. Handdoeken en badlakens zijn voor de meeste dieren hulpcentrum heel nuttig om zelf te gebruiken en daar kunnen we er ook geen genoeg van krijgen! Deze graag apart aanbieden.

Klik hier voor alle inzamelpunten.

100% van de netto opbrengst is voor de Dintelkatten !