Inzamelen oude kleding

Geef ook uw oude nog bruikbare kleding aan dieren in nood. Voor u een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland. Zo ondersteunt u met een gift in de vorm van oude bruikbare kleding een dierenhulporganisatie bij u in de buurt!

Al uw herbruikbare kleding, textiel en schoenen die u niet meer nodig heeft, ontvangen wij graag voor hulp aan dieren in nood! Zie poster links wat mag en wat liever niet.

De gebruikte kleding, textiel en schoenen kunt u schoon en in dichtgebonden zakken doneren aan een van de dierenhulp organisaties die wij van harte ondersteunen. Dekbedden, kussens, lakens dekbedhoezen matrassen, vodden enz. kunnen  we helaas niet gebruiken. 

Alle bruikbare kleding, textiel en schoenen worden vervolgens verzameld en gesorteerd en daarna verkocht. Handdoeken en badlakens zijn voor de meeste dieren hulpcentrum heel nuttig om zelf te gebruiken en daar kunnen we er ook geen genoeg van krijgen! Deze graag apart aanbieden.

Klik hier voor alle inzamelpunten.

100% van de netto opbrengst is voor de Dintelkatten !

Hierbij willen we alle mensen die soms grote zakken met netjes gewassen kleding hierheen brengen heel erg hartelijk bedanken.

Ook de mnsen die kleedjes voor ons verzamelen en ook al netjes gewassen aanbieden, heel erg hartelijk bedankt. Dit scheelt me veel werk van kleedjes wassen, ik kan de sterkt vervuilde kleedjes en kussens nu vaak weggooien en hoef niet meer zo vaak kattenwassen te draaien. Dank u heel erg hartelijk voor al uw moeite en omdat u aan ons denkt.