Geadopteerde katten

Franske is geadopteerd door mevrouw Sabine Hartemink. Ze stort elke maand 10 euro voor deze lieverd, waar we ook een deel van haar oog operatie van konden betalen.

Om verwarring te voorkomen bij de adoptanten van Dwarrel (Mevr. HAMMM) en Boris I (Sabina Hartemink):

De andere geadopteerde katten leven nog, en hebben dus een eigen pagina.

Chester en Max stonden al op de oude website, en zijn mee verhuisd. Boris en Dwarrel hadden wel een eigen pagina maar niet bij geadopteerde katten. 

Bij Boris en Dwarrel was dat niet mogelijk.

U begrijpt dat we overleden katten uiteindelijk van de website moeten verwijderen, ook omdat dit systeem anders in elkaar zit. Een pagina die is verwijderd kan niet weer apart ingevoerd worden.

De andere overleden katten (ook Dwarrel Boris I en onlangs Romeo ) worden tot een jaar na overlijden  in een Word bestand opgeslagen voor mensen die nog eens na willen lezen. 

De adoptanten van de andere katten hebben éénmalig gedoneerd, en dat blijft hier staan, tot de katten overlijden we hopen dat dat nog heel lang zal duren.

Het geld dat u heeft overgemaakt heeft nooit invloed op eerder of later overlijden van de katten, u mag ten alle tijden een andere kat uitzoeken voor uw geld, graag zelfs.


We willen u heel erg hartelijk bedanken voor uw trouwe donaties, u kunt deze terugvinden op de pagina giften. Zo nodig en door u gewenst kunt u een bankafschrift ontvangen waarin uw gift beschreven is. We zijn een ANBI stichting, u kunt dus alle giften bij de Belasting afschrijven.

Veel dank ook voor uw dierenliefde en alles wat u deed en doet voor onze katten. Zonder u zou het best moeilijk zijn om de rekeningen van de dierenarts te betalen. Mede dankzij u kan Dintelkat blijven bestaan.