Kat afstaan – Regels

Tijdelijk opvangstop voor bejaarde katten

dierenopvangcentrum tholen

U kunt kijken of er plaats is bij zeer gewaardeerde mede opvangers: Dierenopvangcentrum Tholen

We moeten helaas minderen met het aannemen van nieuwe katten. Niet om het werk, dat blijft zeer bijzonder, maar het vele werk van zoveel katten in een woonhuis begint ons op te breken. Daardoor kunnen we niet zo veel aandacht meer besteden als zou moeten, aan onze allerliefste oudjes. We hopen dat u begrip heeft, en goed nadenkt voordat u ons belt, want nee zeggen is zo moeilijk als je iets zo graag doet als wij met de verzorging van alle oudjes die hier nog leven, we hopen nog heel lang. Maar neen zeggen is erg lastig, dank u wel voor uw begrip.

Meer informatie

DE WEEKEINDEN ZIJN WE GESLOTEN.

Mail wordt meestal dezelfde dag nog beantwoord, en is voor ons het makkelijkst.

Tenslotte: We zijn een opvanghuis voor bejaarde katten, waarvan de eigenaar door (ernstige) ziekte of overlijden niet meer zelf voor de kat kan zorgen. Verhuizen naar een verzorgingstehuis is een criterium, evenals ziekte en/of priv├ęzaken.

We nemen geen katten tijdelijk op. Als u uw kat tijdelijk af moet staan dan kunt u zich het beste wenden tot een asiel of kattenpension. 

Bezoek aan uw kat na plaatsing op Dintelkat

We willen dit zoveel mogelijk beperken. Alleen oudere mensen die hun kat af moesten staan wegens verhuizing of mensen die kampen met heftig heimwee naar hun kat kunnen contact met ons opnemen.

Hoe graag we ook iedereen zouden willen ontvangen die de afgestane kat nog eens wil zien, het is voor ons onmogelijk om zoveel bezoek te ontvangen. De katten zijn vaak goed gewend en raken van slag. Stress kan zorgen voor kwalen en ziektes. Wij werken hier elke dag hard (ook weekeinden en feestdagen) om alles schoon te houden. Op de momenten die over blijven willen we graag zelf even uitrusten.

Wilt u graag alles een keer bekijken dan is dat wel mogelijk, maar uitsluitend na ruim van tevoren telefonisch of digitaal contact.

Dank u voor uw begrip