Katrien

Terug naar katten

31-03-2022: Toen Cindy met de dierenarts belde kwam Elena boven met Katrien op haar arm, een Katrien met mooie heldere oogjes, dus de dierenarts kon worden afgezegd.

30-03-2022: Katrien heeft een wat dik en rood oogje, Cindy gaat zo spoedig mogelijk met haar naar de dierenarts en ik hoop dat het meevalt voor dit lieve leuke en mooie poesje. Toen cindy hier was en de afspraak met de dierenartswilde maken kwam Elena binnen met Katrien op haar arm, een Katrien met twee heldere ogen, de irritatie is vanzelf verdwenen. Ze hoefde dus niet naar de dokter deze dappere dame.

05-09-2021: Met Katrien blijft het goed gaan. Tegen ons is ze altijd even lief, spint al als ze ons ziet, maar boven wil ze niet komen. Tuffy moet het nogal eens ontgelden en ook Simba krijgt af en toe een mep van dit veel kleinere pittige katje. We blijven hopen dat ze snel boven komt en nog lang hier blijft wonen.

19-05-2021: Katrien is een mooie zwart/witte poes van ca. 15 jaar.
Ze moest verhuizen omdat haar vrouwtje is opgenomen in een verzorgingstehuis.

23-05-2021: Inmiddels gaat het veel beter met Katrien. Ze eet goed en als ze minder bang voor de andere katten is, kan ze los.

Katrien is nog niet thuis, eet ook nog niet.

20-05-2021: Katrien kijkt veel vriendelijker en heeft een paar hapjes nat voer gegeten.

Ze mist natuurlijk haar oude omgeving en heeft een tijd alleen in huis gewoond. Het valt niet mee om nu alles te moeten delen met veel andere katten. Het komt wel goed met deze mooie lieverd, dan kan ze los en hier boven op de vensterbank zitten.

Terug naar katten