Loulou

Terug naar katten

20-05-2022: Tijdens het bezoek van onze dierenarts maakte ik me zorgen om LouLou.
Hoewel de heel grote natte plek op haar rug bijna is ingedroogd, zitten er op diverse plaatsen kleinere natte plekken en ze bijt er weer aan.
De dierenarts kwam lachend boven, hij was zeer tevreden. De plekken komen helemaal goed zei hij en was onder de indruk van de rust in huis en bij de katten.

LouLou neemt haar tabletjes door een klein beetje lauwe gourmet mousse of een liksnack. Ze blijft heel lief en aanhankelijk sinds we niet meer aan haar huid komen, wel geniet ze enorm van knuffelen, hopelijk durft ze nu snel naar boven.

01-05-2022: De grote natte bloederige plek op de rug van LouLou is aan het indrogen. Er zit nog een streepje van ca. 5 cm, in de kern nog wat vochtig maar de randjes drogen ook mooi op. Mede dankzij de geweldige goede zorgen van onze dierenarts Bart, die zalven verbood. En, sinds dat niet meer gebeurt gaat het steeds beter, ze likt ook niet meer aan haar vacht of wondje. LouLou blijft een heerlijke kat, altijd spinnen en haar voerbakjes eet ze helemaal leeg. Ze valt wel katten aan. Vooral Toemba moet het nogal eens ontgelden, maar tegen Katrien kan ze niet op. Een dot van een kat.

18-04-22: LouLou heeft kennelijk door de stres weer last van de chronische huidaandoening die ze heeft. Haar baasjes hebben dit eerlijk gezegd, voordat ze dit schatje kwamen brengen. LouLou eet zeer goed, maar is natuurlijk nog wat bang. Vanmorgen zag Simone een grote natte plek achter op haar rug. Het lijkt het meest op de beruchte hotspot, die LouLou heeft kaalgevreten. Simone heeft haar ingezalfd, wat ze goed toe liet, ze is verzorgen gewend dat is duidelijk, met dank aan haar vroegere goed zorgende baasjes. Vanmiddag bij het was ophangen kwam ik LouLou buiten tegen waar ze heerlijk in het zonnetje lag. Beter kan niet met een aandoening die ze heeft. Zodra we weer naar de dierenarts moeten gaat LouLou mee en kan onze dierenarts zien wat en of eraan te doen is. Ik denk veel teveel stress. Ze is een erg lief zachtaardig poesje, die alles van mensen toelaat.

16-04-22: Ik ben LouLou, moest verhuizen wegens ernstige problemen thuis. Ik ben al 18 jaar en een heel lieve poes. Mijn bakjes voer heb ik netjes leeg gegeten.

LouLou eet niet zo goed, maar wel wat. Ze is erg bang voor de andere katten. Vanmorgen was haar bakje nog vol, maar vanmiddag wilde ze gekroeld worden dat gaf ze aan door tegen mijn hand kopjes te geven. Een aandoenlijk lief diertje, komt helemaal goed met haar.

Terug naar katten