Luca

Terug naar katten

18-04-22: Hoewel Luca er heel goed uitziet en aanhankelijk en lief is het toch te merken dat ze hoog bejaard is. Soms lijkt het alsof ze zich niet bewust is van haar omgeving, maar als Katrientje haar weer trakteert op een schreeuwbui reageert ze duidelijk geirriteerd. Ze is volledig incontinent, de drollen neem ik op en spoel na, de dekentjes gooi ik weg, doordrenkt van urine. Toch zit er af en toe ook een grote plas in de kattenbak die vlak bij haar staat. Niets erg om het op te ruimen voor deze allerliefste knuffelkont. Ze mag heerlijk uitrusten en eten, wat hoort bij een kat van die leeftijd met een dergelijke achtergrond. Luca heeft er geen interesse in om naar buiten te gaan en ik wil niets forceren bij dit bijzonder lieve dier.

15-04-222: Ik ben Luca, een mooie poes van 20 jaar, ik zie er veel jonger uit. Mijn baasje zorgde slecht voor me, zijn ouders hebben me bij hem weggehaald en hier gebracht.
Veel katten daar moet ik wel aan wennen, Katrien mijn buurvrouw is niet aardig.

Ik heb ik twee dagen al zes bakjes voer op en lust veel meer, maar dit vrouwtje zegt: ‘nee Luca, even wachten anders krijg je opeens teveel en daar kan je ziek van worden’. Er staan ook altijd veel brokjes en ik eet mijn buikje rond, heerlijk heb het gelijk warmer, ik had het altijd zo koud bij mijn vorige baas.

Luca is de nacht prima door gekomen, ze eet nog erg goed, heeft toch wat in e halen en ze krijgt wat ze wil. He meest dol is ze op kroelen.

Terug naar katten