Tera

Terug naar katten

17-07-2021: Thera is altijd goed gemutst, ze is mijn echte lieveling op de nachtelijke voertocht. Ze zit al te wachten en miauwt haar zeer zachte deuntje, en vraagt om een kroel. Sinds we haar extra voeren wordt ze iets dikker, maar er moet nog veel meer bij voordat e weer een mooie volle Main Coon is die ze ooit is geweest. Ze durft nog niet van haar eigen terrein op het beneden aanrecht, de bank daarnaast en de woondoos, maar hopelijk komt dat snel goed. Ze zal altijd een bange poes blijven na de verschrikkingen die ze mee moest maken. Erg lief.

Tera is een mooie rossige Main Coon van ca 11 jaar.

Ze moest verhuizen omdat de omstandigheden van haar en haar broer en zus niet goed waren, ze zijn nogal wat aandacht en verzorging te kort gekomen. Tera is vandaag onder verdoving kaalgeschoren bij de dierenarts.

Nog verschrikt van de reis zitten ze op elkaar gepropt in ons grootste opvang hok, en we hopen dat ze snel wat kalmeren en gaan eten.

Tera heeft goed geslapen en kijkt al wat vrolijker uit haar oogjes, ze heeft ook een paar hapjes gegeten, het begin is er. Tera is ook al gek op Gourmet Mousse, het begin is er.

Terug naar katten