Toemba

Terug naar katten

06-03-22: Toemba is nog maar kort bij ons en at plotseling wat slechter. Een bezoek aan de Dierenarts gaf uitkomst, het gebit van Toemba was niet meer goed.

Donderdag zijn er wat elementen verwijderd en kreeg haar gebit een goede beurt.
Vrijdag was ze nog behoorlijk dizzy maar vandaag na een eetlustopwekker, pijnstiller en AB at ze vandaag weer als vanouds haar bordje schoon leeg.

Toemba is een heel lieve en gemakkelijke poes, ze vindt alles in orde en vertrouwt mensen goed. Ze is goed opgevoed door haar vroegere eigenaren. Toemba heeft geen stress gehad van de operatie.

Wij zijn dolgelukkig dat ze weer in orde is, al moet ze nog tien dagen medicijnen nemen, dat komt goed.

11-02-2022: Nieuwkomer Toemba is een mooie witte poes met vlekken van ca. 16 jaar.

Ze werd hier geplaatst omdat haar vrouwtje van 92 niet meer voor haar kon zorgen.

Toemba is lief, heeft direct na aankomst alle bakjes voer leeggegeten.

Natuurlijk blies ze in het begin en gromde wat, het valt niet mee om als poes o een ingrijpende belevenis te moeten doormaken. Toemba doet het, en tijdens het voeren kriebel ik op haar kopje waar ze van geniet.

Als ze alles blijft doen op de bak wat moet, kan in het weekeinde de deur open dan mag Toemba het hele huis verkennen. De buitendeur hebben we nog niet open, omdat het nog te koud is, en ze gaan buiten vaak stil zitten, dit niet goed voor katten op leeftijd. Zodra het mooier weer wordt gaat de deur open en kunnen ze ook de ruime buitenren in.

Terug naar katten