Keetje


  • 25-05-2019: Tijdens het eten vorige week gilde Keetje het uit. Ze rende de kamer door, en probeerde met haar poot in haar bekje te komen. Bij nadere inspectie later zag ik een lelijke rotte kies, dat zou de oorzaak kunnen zijn.
    23-05 is ze naar de DA geweest, die onder verdoving haar gebit heeft schoongemaakt, de rotte kies en nog een afgebroken element ook verwijderd.  Die laatste was de oorzaak van de pijn volgens de DA. Keetje heeft tien dagen AB, eet weer prima en heeft voor de pijn tabletjes die goed werken.
  • 07-03-2019: Met Keetje blijft het goed gaan. Ze is heel graag hier, maar ook boven. Ze gaat eigenlijk heen waar de mannen zijn. Ze heeft bepaald geen band met Miep, maar is gek op Vino!
  • 19-05-2018: Keetje is flink verkouden geweest, we konden het goed oplossen met tabletjes AB. Ze is de totale tegenstelling van haar dochter, en soms denken we dat Keetje zich geneert. Dat kan niet natuurlijk, want katten kiunnen niet denken, maar af en toe kijkt ze noor het plafond, en verbeeld ik het me nu of schudt ze met haar koppie?
  • Dochter Miep heeft daar in ieder geval maling aan, die blijft zitten waar ze zit en verroert zich niet als we beneden zijn.
  • 22-04-2018: Keetje is helemaal thuis. Ze wandelt door het hele huis en is graag buiten. Ze kroelt graag, en is helemaal blij als er eten aankomt. Een schat van een kat die het erg naar haar zin heeft.
  • 16-04-2018: Keetje wilde er zondag al uit, maar at nog niet. Zondagavond begon ze te eten en vanmorgen stond ze letterlijk te trappelen. Ze loopt overal vrij heen, en is het liefst buiten.
  • 13-04-2018: Door GertJan opgehaald: Keetje en Miep, Keetje is de moeder van Miepie.

Ze werden afgestaan omdat de eigenares moest verhuizen naar een verzorgingstehuis.

Keetje is een zwart/wit gevlekte Europese korthaar, ca. 14 jaar.

Gesteriliseerd, en nu nog erg bang.

Ze hebben lang in een leeg huis doorgebracht, de buurvrouw kwam ze voeren en een dochter ontfermde zich over deze twee lieve katten.

We hopen dat ze zich snel thuis gaan voelen en eten, ze zitten allebei in een hoekje bang te wezen.