Kiko


  • Kiko: afgestaan 08-09-2015: paspoort: geb. 02-05-2003: Wegens privé omstandigheden.
  • 05-09-2021: KiKo gaat Nog steeds goed na de felimezole omdat haar schildklier te snel werkte. Het kuurtje heeft goed gedaan, ze is wat rustiger maar eet nog altijd zeer goed, spuugt gelukkig niet meer zo vaak, een haarbal af en toe moet kunnen.

  • 17-07-2021: Kiko is er nog altijd. Ze loopt wat strammer en is niet meer zo snel, heeft een kleine schildklierafwijking die bij oudere katten vaak voorkomt.  Ze blijft katje de voorste, maar vecht niet, een erg aanhankelijk en lief diertje, dat het met een tabletje felemazole per dag weer heel goed doet, en niet meer spuugt.
  • 09-02-2019: Kiko gaat onverstoorbaar haar gangetje. Ze is er altijd als er gevoerd wordt, geeft kopjes en is verder erg gesteld op haar rust. Ze blijft boven, liefst op bed. 
  • Nu: Kiko is zelf verhuisd van beneden naar boven. Voor de buitenlucht had ze absoluut geen interesse, en zit boven nu op de grote kamer. Ze is helaas incontinent geworden, en plast overal neer. We kunnen het goed aan, omdat we lakentjes hebben die zo weer droog zijn, maar hebben wel rieten manden weg gezet. ze eet goed en is aanhalig, erg lief katje.
  • 3006-2016: Kiko is verhuisd, en heeft gekozen voor een kussen naast de hokken links. We maakten ons zorgen omdat haar eigen slaapkrat elke dag nat was en stonk naar de urine, maar Kiko is na haar ziekte en medicijnen helemaal hersteld. De dierenarts heeft haar na gekeken, en kon geen rare dingen vinden. Kiko zelf wist wel wat er aan de poot was, ze was gewoon haar hok meer dan zat. De deur staat dan wel altijd open, maar een hok blijft een hok. Toch? Af en toe komt ze buiten, en heel soms boven. Maar, ze is erg bang voor honden, en Thara onze hond is dol op katten, en wil dat ook graag laten merken met bokkesprongen en over de grond rollen als er een nieuwe kat in de kamer komt kijken. Kiko snapt daar niets van, honden zijn ver beneden haar stand, dus wandelt ze op hoge pootjes en uiterst bedaard weer naar beneden, wipt op haar plekje en wacht tot het weer voertijd is. Ze geniet van kroelen en vooral kletsen, en heeft niets met andere katten. Een heerlijke kat!
  • 21-10-20115: Ze spint, kwebbelt en maakt Zeer Duidelijk aan de andere Katten dat Haar hok van HAAR is. En dat mag, want dit kleine zachte poessie met haar aanhankelijke karakter is zo gezond als een visje in het water. Ze wijst katpotig opdringerige katten op hun plaats, en kiest welke kat er op bezoek mag komen. Boris en Varta houden Kiko graag gezelschap, en Kiko vindt dat best gezellig.
  • 11-09-2015: Kiko heeft gegeten! Dat is uniek, omdat de meeste nieuwkomers van angst en schrik de eerste week niet eten.Dit kleine schatje wel. Haar eigen brokjes liet ze staan, ze wilde dezelfde brokjes als haar buurvrouwen. Zondag gaan we haar los laten. De 1e keer dat nieuwkomers los mogen moet dat onder onze begeleiding, omdat we nooit weten of een brutale Dintelkat al te enthousiast kennis wil maken.
  • 08-09-2015: Kiko is een schattig poesje van ca. 15 jaar. Ze is door haar vroegere baasje als zwerfkatje van de straat geplukt, haar leeftijd is daardoor moeilijk in te schatten, ze is zeer goed verzorgd. Lief en aanhankelijk, maar nu natuurlijk bang. We willen Kiko graag naar buiten laten, daarom is ze nu tijdelijk in een opvangverblijf beneden. Als ze goed eet en beter gewend is mag ze los, en krijgt u meer, en leukere foto's te zien van dit aanhankelijke poesje, dat zelfs niet blaast. Vol verbazing kijkt ze naar de andere katten, en is alleen maar lief, en wordt al graag gekroeld!