Loesje I


  • 17-07-2021: Loesje wordt steeds liever. Dat lijkt fijn, maar ik ben altijd ongerust als een zo karakteristieke poes opeens lief wordt, meestal een teken dat er snel iets gaat veranderen. Mar, Loesje heeft haar eigen domein boven en wil daar leven, vaak in de douche, maar de moeilijke Loesje van vroeger is er niet meer. Ze verdraagt zelfs andere katten bij haar op een kussen of bij haar eten. Ik hoop dat ik het mis heb, want ze is nog maar 18 jaar, een mooie leeftijd maar Loes kan ouder worden, en we hopen dat ze dat gaat reddenLoesje hoort zo echt hier
  • 21-12-2017: Loezepoes is nog steeds het liefst boven, en heeft daar haar eigen domein. Soms komt ze naar beneden, maar is zo weer boven. Ze maakt bijzonder duidelijk wat ze wil, komt bij de laatste voerbeurt haar plekje af en wil haar eigen eet bakje. Tijdens het bakken uitscheppen zit ze graag naast ons, tikt met haar pootje op onze arm om een aai en een kroel. Schattig karakteristiek poesje is onze Loesje.
  • Loesje: afgestaan 04-06-2016: paspoort geb. datum: september 2003.
  • Nu: Is Loesje een pittig poesje, brutaal en lief, maar haal het niet in je hoofd om haar te aaien als ze daar geen tostemming voor heeft gegeven. En... gelijk heeft ze. Toch?
  • 16-02-2017: Loesje maakt het na de moeilijke start uitstekend. Een lief klein krengetje dat bovenop haar eigen krabpaal bij de deur van de kleine kattenkamer iedereen opwacht die er in of er uit gaat. Iedereen krijgt een vriendelijk maar beslist tikje: 'Oprotten!' Heel soms zien we haar al op de trap naar beneden, en we hopen dat ze op een keer, net zoals Froodo, naar binnen stapt.
  • Loesje: is afgestaan omdat haar vrouwtje plotseling overleed, op 04-06-2016. Ze is een mooi schildpadpoesje met een heel eigen karakter en een eigen willetje, en dat mag hier allemaal. Loesje heeft een goed leven gehad, en had in het begin aanpassingsproblemen. Ze wilde niet eten, en we hebben haar apart gehouden. Na een week begon ze te eten, en toen werd ze zoals verwacht kan worden ziek door stress.
  • Ze kreeg een bloedonderzoek dat uitwees dat Loes niets mankeerde, dus hebben we alles uit de kast getrokken tot ze at. Gourmet mousse en dan speciaal kip, wilde ze eten.
  • Vanaf dat moment was Loes thuis.