Mickey

29-11-2019: Vanmiddag gebracht door drie dames: Mickey en Spooky.

7-07-2021: Micky gaat goed. Hij heeft zijn draai gevonden en kan blind en wel, de kattenbak vinden. We zetten zijn eten in zijn mandje, waar hij ook om vraagt. Soms maakt hij een wandeling door de kamer, maar als hij richting trap gaat zetten we hem terug. Hij zou van de trap kunnen vallen, en dat willen we niet. We hopen steeds dat de Semintra iets kan doen voor dit zachtaardige lieve diertje.

0303-2021: Micky is vandaag naar de dierenarts geweest. Hij is plotseling blind geworden, we hebben het een paar dagen aan gekeken en zijn vandaag met hem op pad gegaan. Micky is hier nog niet heel lang, en weet de weg nog niet goed. daarom is hij helemaal de weg kwijt, kan zijn eten niet vinden en de kattenbak ook niet. De dierenarts dacht aan nierfalen maar zijn bieren voelen normaal aan. Voor alle zekerheid krijgt hij nu semintra, dat is een middel dat voeding geschikt maakt voor zieke nieren bij katten. We gaan dit vier dagen proberen, daarna bloedprikken voor deze lieve kater.  Hij is te zacht voor zoveel katten, ze pakken hem volledig in, en Micky laat gerust zijn eten weg pikken. We zijn er dagelijks en ik zelfs in de nacht lang bij maar kunnen geen 24 uur per dag de wacht houden, en ik een gesloten hok vind ik doodziekig voor deze lieverd, trouwens voor elke andere kat is opsuten geen optie hier.


Mickey is een grijs gestreepte cyperse poes, geboren in april 2003. In tegenstelling tot Spooky zit Mickey stil, en bekijkt op haar gemakje de nieuwe omgeving, Zij en Spooky hebben lang in een leegstaand huis gezeten.

Mickey is afgestaan omdat haar vrouwtje is overleden.

Ze hebben allebei goed gegeten, als ze alles op de bak doen wat moet kunnen ze maandag los.

Er staan twee bakjes met brokje, 1 Felix en 1 RC senior. De Senior brokjes eten ze allebei graag, evenals het Almo Nature senior natvoer.

30-11-2019: De dametjes zijn op hun gemak, en eten het buikje rond. We letten er goed op dat ze niet teveel eten, dat zou niet goed zijn. Er staan 4 bakjes, die elke keer weer alle vier leeg zijn. Doet ons bijzonder goed om ze zo te zien bijkomen. Wat een schatjes.

02-12-2019: De deur staat open maar Mickey gaat er (nog) niet uit. Ze eet goed, spint en kroelt graag, we wachten af. Anders gaan we ze een pootje helpen.