Misty en Star


Star
Star
Misty
Misty

05-09-2021: Misty was lng buiten, en we vonden toen het koud werd beter dat Misty beneden bleef bij ons. Een dag later zag Simone een wodje aan haar linkerpoot, in de elleboog als het ware. De dierenarts kon niet zien hoe ze dit heeft opgelopen, misschien net te hard gebeten. Ze heeft AB en spray, die we zo vaak mogelijk op het wondje moeten spuiten. Misty is erg op haar gemak en rent voo ons uit. Niet te geloven dat dit schatje al zo oud is. Star wil in de keet blijven wonen, totaal ongemakkelijk als we haar bij Misty willen zetten, en ze mag leven zoals ze zelf wil.

17-07-2021: We halen ze soms even naar boven deze twee lieverdjes. Misty kwam net door het kattenluik, keek verschrikt alsof hij verdwaald was, en vertrok weer via de keldertrap. Kleine wondertjes waar we van genieten. Probleemloze katjes, die het leven nemen zoals het komt.  Ze eten gelukkig graag en goed, kattenmelk is een klein wonder bij ook deze twee schatten.


11-04-2021: Alles gaat helemaal goed met deze twee schatjes, Star is in een rieten mandje gekropen dat op de grond staat. Door zijn doofheid schrikt hij bij aanraken, maar als hij merkt dat alles veilig is, spint hij en laat zich kroelen. Sta zit op de tafel voor het raam en kijkt naar buiten, voor zover ze nog kan zien tenminste. Ze eten allebei zeer goed, en ook weer dol op kattenmelk.

10-04-2021: Misty en Star zijn twee allerliefst meisjes van ca. 20 jaar.  Ze moesten verhuizen omdat hun baasjes zijn overleden, een heel lief familielid ontfermde zich over deze twee hoogbejaarde meisjes.

Star heetf maar een stompje staart, en Misty is stokdoof, en ze assen zch z te zien goed aan. Begonnen gelijk brokjes te eten, en een plekje te zoeken in de kussens en manden die GJ in alle haast op de keetvloer legde.

Laat ze maar rustig alles verkennen, ze blazen of grommen niet, alleen Misty doet af en toe net of ze boos is, niets van waar, ze is wat bang en dat mag natuurlijk.

Wat een ingreep om op die leeftijd nog te moeten verhuizen, maar geweldig dat er nog mensen waren die een nieuw begin voor ze wilden. En, dat kan hier goed.

We hopen dat Ukkie nu wat sneller naar beneden komt, en dat ze samen een gezellige tijd samen krijgen.