Parking

Parking
Parking

11-04-2021: Update Parking: Hij is in een paar dagen helemaal bij gekomen, ik heb hem in de nacht een bakje kattenmelk gegeven. Hij at al goed en, natvoer, hij smikkelt heel wat af.  Typisch dat eigenaren vaak zeggen dat ze geen natvoer willen, hier gaat dat er als eerste meestal snel in. Vreemde ogen zullen we maar zeggen.
Parking wordt steeds kalmer, en kijkt erg lief, hij mag als hij wil of durft naar buiten en alles verkennen. We houden u op de hoogte.

08-04-2021: Parking is een mooie cyperse gecastreerde kater van c. 14 jaar.

Parking dankt zijn naam aan het fet dat hij als kitten in een parkeergarage is gaan wonen. Heel slim, de vroegere eigenares zag hem haalde hem aan en voerde het kleine ding. Uiteindelijk kon ze het niet meer aan dat dit kleine katje alleen in de kou van de betonnen garage woonde en ze heeft hem mee naar huis genomen, waar hij 14 jaar heeft gewoond, en vertroeteld. Van Parking vergt deze verhuizing veel, geen wonder dat het arme dier zo van streek was.

Hij moest verhuizen omdat zijn baasjes  verhuisden naar een verzorgingstehuis, en hun heerlijke boot in moesten ruilen.  Parking had het onderweg al zwaar, heeft zijn vervoersmand onder gespuugd, hij is dus wagenziek.

Gisteren was hij zeer boos en agressief, we hebben hem alle rust gegeven die hij wilde, vannacht brulde hij nog wel toen zijn buurvrouw Prinsesje haar eigen hok in sprong voor de kattenmelk.

Vanmorgen was hij een heel stuk kalmer, at brokjes en rook met interesse aan een bakje gourmet mousse. Feliway doet de rest, en we hopen dat deze lieverd snel over de schrik heen is en gaat genieten van de vrijheid in dit huis.

U ziet op onderstaande foto's dat het ge;ukt is met Parking, hij is los en geniet vsn de tuin. 

e kregen van Dierenlot een grote gift, en gaan daarvoor bij Jysk kunststof banken en stoelen bestellen voor in de tuin, dan kunnen ze heerlijk zonnen als ze uitgeklauterd zijn.