Post

24-09-2020:  Hallo Ineke en GertJan,

Mooi gedaan hoor, wat zijn jullie toch prachtig bescheiden mensen, geen slecht woord, geen eisen, alleen maar de vraag of er iets te verzinnen is. De oproep van Mr. Visser was een mooi antwoord. Ik hoop dat het iets oplevert; al is het maar een goede verstandhouding met de toekomstige buren.

En wat me natuurlijk vooral raakte was dat Noussie nog een kleine hoofdrol had, wat mooi om te zien hoe ze helemaal thuis is bij jullie. Bij mijn moeder voelde ze zich ook zo thuis, maar verder moest ze toch niet veel van vreemden hebben; ook van mij niet. Dus dat geeft wel aan hoe enorm goed jullie voor de poezen en katten zijn. Echt heel mooi om Noussie in de woonkamer kopjes te zien geven...

Groeten

Jacco de Kraker

On Mon, 21 Sep 2020 at 16:57, <inekegj@home.nl> 
Wat fijn om te horen dat Nicky het zo goed doet, en zich al een beetje thuis voelt

Dank U wel!

Met vriendelijke groet,

YW


Telefoon:  

Adres:    

Website:  

Email:    
27-03-2018: 

Verdriet en blijdschap komen wel heel dichtbij u, wat een toestanden, inderdaad verschrikkelijk om doorheen te moeten.

We kunnen de kat donderdag a.s. of zaterdag ophalen omdat er vrijdag al twee katten besproken zijn.

Als u de dierenarts belt is het misschien handig om ook ontvlooiing te vragen, dat is misschien nog meer nodig dan vaccinatie.

We horen graag wat voor u het beste uitkomt en wensen u nogmaals heel veel sterkte toe met alles.


10-07-2018:  

Lieve Dintelkat,

Ik wil jullie namens ons allemaal graag ontzettend bedanken voor het opvangen van Mies. Hoewel mijn schoonmoeder haar ontzettend mist, geeft het haar zoveel troost om te weten dat ze bij jullie is. Ook onze dochter (haar kleindochter) is heel blij dat Mies zo'n mooie plek heeft en kan zien hoe het met haar gaat.

De manier waarop jullie ons geholpen hebben afgelopen vrijdag en de rust waarmee Miesje is verhuisd, is onvoorstelbaar prettig.

Dank je wel. we zullen jullie goede werk zeker blijven steunen in de toekomst, ook namens onze schoonmoeder.

Heel veel liefs van S K, schoondochter van G van O.


07-08-2018:

Beste Ineke,

Het doet ons ontzettend goed om te zien wat jullie voor de senioren katten betekenen. In de rondleiding van jullie kattenparadijs was ik erg onder de indruk van hetgeen jullie voor de katten doen. De faciliteiten, de gemoedelijkheid en het zien van alle tevreden katten, maakt het een stukje makkelijker voor ons. De pijn blijft, maar de wetenschap dat Bollie nog een relaxte oude dag heeft, maakt het noodzakelijke afstaan voor ons draaglijker.

Jullie verdienen met recht een lintje!

Groetjes,

Familie S.28-09-2019:

Goedemorgen,

Dank voor uw reactie. Cato is niet eerder ingeënt dus op uw aanraden doen we dat ook niet.

Ik kom haar vrijdag 5 oktober brengen en we zullen zorgen dat het geld voor die tijd op uw bankrekening staat.

Nogmaals, we zijn erg blij dat Cato zo snel op uw fijne plek terecht kan.

Hartelijke groet, M.H.08-102018: 


Goedemiddag

Heel erg blij ben ik dat Cato bij jullie onderdak heeft gevonden.zowel mijn dochter, die via mail contact had, als mijn zus, die Catootje gebracht heeft,verzekerden mij dat ze geen betere en liefdevolle opvang had kunnen vinden.

Ik heb inmiddels jullie website en nieuwsbrief gelezen en ben er dan ook volledig van overtuigd.

Ik heb Cato uit het asiel gehaald als een heel schuw en bang katje, het duurde lang maar ze werd een hele lieve en gezellige kat , die er weliswaar niet zo van houdt om opgetild te worden.

Ook heeft ze soms wat last van verstopping.

Min operatie is inmiddels achter de rug maar er komt nog een lange moeizame na behandeling.

Wat mis ik mijn Catootje, maar wat ben ik blij met jullie.

Lieve groet

T. H.


08-10-2018: Wat een geweldig stukje over onze Keetje Tippel. Dat aantikken in het voorbijgaan heeft zo ook altijd al gedaan. Gewoon om de heren even uit te dagen... :-)

FS

Jammer dat Keetje inmiddels is overleden. Ze was zo leuk en lief, Miep is er nog altijd,


13-11-2018: 


Hallo Ineke,

Wat ontzettend fijn om te horen dat Catootje het naar de zin heeft en vriendjes maakt. Dank je wel voor dit berichtje. Het is haar die laatste paar jaren zo gegund om in zo'n leuk en hartverwarmend 'gezin' rustig maar met plezier oud te worden.

Ik hoop dat het met jouw gezondheid goed gaat om de drukte aan te kunnen!

Lieve groet , M.


01-01-2019:


Hallo Ineke,

Wat super lief!

Nogmaals dank!

Een mooi jaar voor jullie en diertjes!

Groetjes C.


15-02-2019:


Hallo,

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor het opnemen van Sientje en alle goede zorgen!

Met enige regelmaat kijk ik op de website en heb alle perikelen rondom Sientje gevolgd. Door alle drukte rondom mijn moeder heb ik nog niet eerder kunnen mailen.

Wat ontzettend vervelend dat ze zo ziek is (geweest)! Zoals ik het lees hebben jullie heel goed voor haar gezorgd. Ik hoop dat ze snel opknapt! Geef haar maar een hele dikke knuffel van mij!

Door de ziekte van mijn moeder is mijn moeder haar eigenlijk al weer vergeten, heel triest, maar ik weet zeker dat mijn moeder het heel fijn vindt dat Sientje nog zo'n fijne plek heeft voor haar oude dag.

Een hele fijne avond en heel veel knuffels voor alle poezen en natuurlijk een paar extra voor Sientje!

Groetjes K. S.


24-03-2019:


Goedenavond,

Ik zou graag wat informatie willen over de mogelijkheden bij rusthuis Dintelkat. Wij hebben een hele lieve kater van 19 jaar, die door slechtziendheid en dementie een beetje de weg kwijt is... vooral snachts is hij het spoor bijster en maakt hij een heleboel lawaai. Dit zorgt voor slapeloze nachten van mensen in de buurt. Een kattenluik heeft te weinig effect.

Onze Gijs is een enorme(en gezonde) lieverd, maar door de overlast die hij snachts veroorzaakt, overwegen wij een rustplek voor zijn laatste jaartjes.

Hebben jullie mogelijkheden?

Vriendelijke groet,

Anneke v.O.


09-04-2019:


Beste Ineke en echtgenoot,

Dank voor de hartelijke ontvangst en de rondleiding vorige week dinsdagmiddag.

Ik was en ben onder de indruk van jullie zorg en liefde voor de bij jullie ondergebrachte katten.

Ik wil jullie werk graag via fb, mond-op-mond reclame en evt. giften blijven ondersteunen.

Gelet op de huidige gezins- en gezondheidssituatie moeten mijn inspanningen daartoe echter beperkt blijven.

Heel veel succes gewenst, warme groeten en knuffels voor de poezen,

MK.


23-05-2019:


Goedenmorgen

Bij deze wil ik informeren of het mogelijk is onze poes zaza van plm 14 jaar oud bij u onder te brengen. Ze is oud maar verder gezond. Leeft veel buiten maar is ook heel aanhankelijk. Ze heeft alleen wat staar.

Ik hoor graag wat bij u de mogelijkheden zijn.

Bij voorbaat dank

Met vriendelijke groeten A B.


11-06-2019:

Hallo Ineke,

Ik hoop dat Lapje weer tot rust is gekomen? Zij vond het autoritje helemaal niet leuk.

Dit is dus mijn e-mail . Laat u mij even horen of u deze mail heeft ontvangen?

Met vriendelijke groet en zeer dankbaar, Gaat prima met Lapje, ze is na de ontsnapping helemaal kalm en erg lief geworden, geeft kopjes.

B.


07-07-2019:


Dag Ineke,

Het is een jaar geleden dat Mies(je) bij jullie is komen wonen. In deze periode praten we veel over vorig jaar en het overlijden van mijn schoonmoeder en we hebben het regelmatig over Mies en Dintelkat. Wat was mijn schoonmoeder opgelucht toen ik over jullie vertelde.

En wat zijn we elke keer blij met de fotos en verhaaltjes over Mies. Ze lijkt gelukkig en gezond en dat is heel fijn om te zien.

Mijn dochter (sterre, kleindochter van Go) en ik willen graag uit naam van oma een aantal kadootjes voor miesje en haar vriendjes toesturen. Maar we weten niet zo goed waar jullie behoefte aan hebben. Ook heb ik met Go afgesproken om jullie nog een donatie te sturen, dus dat wil ik graag doen. Hoe kan ik dat doen?

Ik hoor graag van jullie!

Veel liefs van S.K.


30-07-2019:


Hallo Ineke,

Onze moeder gaat volgende weekend onverwachts naar een verzorgingstehuis en ze mag haar poes Saya niet meenemen.

Zou ik haar bij jullie kunnen brengen z.s.m. ?

Ze is heel lief en aanhankelijk en 14 jaar oud.

M vr gr

Fam. A.


30-07-2019:


Goedendag,

Even kort: Wij willen graag onze kat Coco laten opnemen wegens ouderdom maar ook omdat mijn moeder niet meer voor de kat kan zorgen ivm hartfalen.

Voor nadere informatie kunt u met mij contact opnemen.

Dank u wel.


Hoe is dit afgelopem, de kat is hier niet gekomen.

Mvgr

MB.


08-08-2019:


Goedemorgen,

Wat jammer te horen van Blacky, hij heeft zich goed gehouden maar zijn lijf was gewoon op.

Succes verder met jullie stichting! Jullie doen super goed werk.

Met vriendelijke groet,

S S.


29-08-2019:


Hallo Ineke,

Wat een triest bericht. Heel erg verdrietig. Ze had dus een leverziekte? Ik weet dat ze het de laatste tijd van haar leven fijn heeft gehad bij jullie en de andere katten. Dat sociale was ook echt iets voor haar. Ik vind het jammer dat het er niet van is gekomen haar bij jullie te bezoeken. Ik heb de laatste tijd veel aan haar en Miep gedacht. Ik wilde binnenkort toch nog eens afspreken om langs te komen. Bedankt voor jullie liefde en goede zorgen. Ze heeft zeker een mooi plekje daarboven...

Veel liefs A.


02-09-2019:


Beste Ineke,

Vandaag heb ik Gert Jan gesproken aan de telefoon. Hierbij zet ik ook nog wat informatie over onze poes Lois op de mail. Lois is 5 jaar geleden bij ons komen wonen, samen met haar broer. Haar broer is 4 jaar geleden overleden. Lois is nu 18 jaar. Zij en haar broer hebben altijd buiten gewoond. Toen ze bij ons kwamen wonen hebben we geprobeerd hen binnen te houden. Voor Lois gold dat zij zo angstig was, dat ze zich eigenlijk altijd verstopte, en alleen even uit haar schuilplaats kwam om te eten. Niet echt een prettige situatie voor haar, dus hebben we haar naar de tuin verplaatst, en daar woont ze nu, in haar eigen huisje. De laatste jaren is zij echter steeds meer gaan miauwen. Dat deed ze altijd al wel, maar vooral het laatste jaar is het veel erger geworden. We zijn met haar naar de dierenarts gegaan, wat nog een hele toer was, want je krijgt haar haast niet te pakken. De dierenarts heeft haar onderzocht, maar vond dat zij er goed uitzag, oren goed, tanden goed, geen vlooien en waarschijnlijk geen blaasproblemen, ondanks dat druk op haar blaas werd uitgeoefend ging ze niet plassen. Verder is niets bekend. Zij heeft Zylkene gekregen, een soort rustgevend middel. Dat leek wat te helpen, maar de laatste tijd miauwt ze weer veel, en hard (ze is ook doof). Ik zelf kan daar nog wel mee leven, maar mijn buren zijn er echt helemaal klaar mee. Daarom mijn vraag of er voor Lois nog een plekje is in jullie opvang. Ik bel morgen nog even, Waar is Lois gebleven, niet hier.

met vriendelijke groet,

G K.


03-09-2019:


Tijdens mijn zoektocht naar een bejaardenhuis voor de oude hond van mijn schoonmoeder, stuurde Google mij -bizar toeval?- naar jullie website.

Met veel plezier en ontroering heb ik jullie Dintelstaartjes gelezen. Wat een hoop aandacht, wat een tomeloze energie, wat een onuitputtelijke berg liefde hebben jullie voor al die oude poezebeesten...

Wij hebben 2 schatten van katten: een siamees (m) van 9 jaar en een half-siamees (v) geadopteerd uit, waarvan de leeftijd geschat is op 6-8 jaar.

Dit duo is nog veel te jong voor jullie, maar ik wil toch graag een vraag aan jullie voorleggen.

Wij willen, voor het geval ons iets overkomt, een goed adres voor onze 2 poezen regelen via een testament. Daar hoort dan uiteraard ook een flinke financiële vergoeding bij.

Natuurlijk hopen wij nog zelf heel lang voor onze 2 katten te kunnen zorgen, maar je weet het natuurlijk nooit....

Ik hoor graag of jullie in beginsel bereid zijn onze 2 poezen tzt op te nemen. Zo ja, dan komen wij graag bij jullie om nader kennis te maken en e.e.a. duidelijk af te stemmen.

Vriendelijke groet

Mv. S.


04-09-2019:

Hallo Ineke,

Ik heb een mailtje verstuurt via jullie site maar weet niet of ik dat allemaal goed heb gedaan.

Voor alle zekerheid ook maar via deze weg.

Ayla is ontklit en uitgeborsteld,en as donderdag 5 september krijgt ze een injectie tegen niesziekte.

Wanneer komt het jullie uit om Ayla op te komen halen en alles te regelen?

Met vriendelijke groet,

K en S.


25-09-2019:


Hallo Ineke,

Ik ben benieuwd hoe het gaat met Zaza, is ze al een beetje gewend?

Het blijft zeer goed gaan met dit ontroerend lieve katje, jammer dat ze niet op andere kattenbakken wil dan eentje achter de bank. ERg lief.

Groetjes A B.


28-09-2019:

Hoi Ineke,

Ik zie dat Duke en Lady het af en toe zwaar hebben maar er gewoon nog steeds zijn.

Ik krijg al een tijd geen nieuwsbrief meer, kan dat kloppen of gaat er ergens iets mis in de verzending of zo?

Met vriendelijke groeten,


Inmiddels zijn ze allebei overleden aan ras gerelateerde klachten, ik was in het ziekenhuis en mis ze allebei verschrikkelijk.


05-10-2019:


Geachte heer/mevrouw,

Voor mijn tante Mevr. W. B O. van 82 die binnenkort gaat verhuizen vanuit haar eigen woning naar verzorgingshuis de Z in O. ben ik als mantelzorger op zoek naar opvang van haar rode kater Vosje.

Vosje is ongeveer 15 jr. geleden aankomen lopen bij mijn oom en tante in Wouw en daar altijd als een kindje vertroeteld. Helaas mag Vosje niet mee naar het verzorgingshuis en zijn we dus op zoek naar een tehuis waar hij na haar vertrek kan verblijven.

Heeft u misschien mogelijkheden hiervoor?

Gaath heel goed met Vosje, erg lief en makkelijk katje.

Met vriendelijke groeten,

M v d L14-10-2019:

goedemiddag,

ik had inderdaad al gelezen dat het slecht ging. we zijn jullie erg dankbaar voor alle goede zorgen.

voor was het heel goed dat Boris zijn oude dag op deze manier heeft kunnen beleven.

ook is het fijn dat jullie hem niet onnodig laten lijden.

wij willen best (een deel) van de door jullie gemaakte onkosten betalen. Als u wilt aangeven hoeveel dat is dan kunnen wij kijken wat we kunnen doen.

met vriendelijke groet,

A H.


10-11-2019:


goedemorgen.

ik heb lang niets van me laten horen.heb een erg moeilijke tijd gehad.

toch denk ik vaak aan hirby en vraag ik me af hoe het met hem gaat.ik weet dat het het de goede tijd is geweest om de katten aan jullie af te staan.ik kon niet meer.

ik moet nog vaak denken aan minoes en timmie die zosnel overleden zijn.ik voel me dan nog erg schuldig omdat het het misschien niet gebeurd was zo snel als ik ze niet had laten verhuizen. maar ik weet dat jullie er alles aan gedaan hebben en ben blij dat ze bij jullie terecht gekomen zijn.

Geen zorgen, die twee katten hadden ras gerelateerde kankergezwellen in hun hele lijf. Hurby is pas twee weken geleden overleden aan dezelfde kwaal. Dat kwam echt niet door de verhuizing maar door de fokker.

veel liefs.

g s 


20-11-2019:

Goedemiddag Ineke,

In bijlage stuur ik u de patiëntgegevens van Mickey (cypers) en Spooky (schildpad).

Tevens hierbij toch ook een paar fotootjes, zodat u alvast een beetje weet hoe deze lieve dames eruit zien en ook foto's met informatie uit de kattenpaspoortjes J

Hartelijke groeten en tot de 29e!

M d J


30-11-2019:


Hallo Ineke en GertJan,

Dank voor jullie bericht. Toch nog onverwacht, want wij hadden verwacht dat Duke eerder zou overlijden. Gelukkig doet hij het, naar omstandigheden, nog goed; hopelijk blijft dat nog een poosje zo.

Bedankt voor jullie voortdurende goede zorgen voor Lady (en natuurlijk ook voor Duke)

Met vriendelijke groeten,

J & P v d S


03-12-2019:


Goedemiddag Ineke en Gertjan,

Wat heerlijk om te zien hoe goed het gaat met Mickey en Spooky! Ik ben echt super blij, maar had ook eigenlijk niet anders verwacht J

Ik realiseer mij ineens dat de katten gechipt zijn en dus nog op jullie naam gezet moeten worden.

Omdat ik geen chipnummers heb, hierbij de vraag of jullie dat kunnen doen, graag hoor ik of dat akkoord is J

Mochten jullie akkoord gaan, dan hoor ik graag hoeveel wij aan administratiekosten mogen overmaken, ik dacht dat het 5 euro per kat is J

Hartelijke groeten,

M d J.


30-03-2020:


Beste Ineke,

Droevig bericht, maar ik mijn gedachte weet ik dat grimmel het bij mijn moeder fijn gehad heeft. Grimmel was haar grote steun. Daarna hebben jullie Grimmel een enorm fijn leven gegeven met veel lieve de zorg. Dit heb ik zelf niet gekunt. Ik kan jullie daar niet genoeg voor bedanken. Ik wens jullie sterkte en alle gezondheid voor jullie zelf in deze moeilijke periode buiten.

Dank jullie wel.

Groetjes P.