Puk

04-01-2021: Boos zijn. Een mooi begin van het nieuwe jaar. We hebben het weekeinde getobd met Puk, de nieuwkomer. Ze liep door het hele huis, maar huilde heel zielig. Ze at geen natvoer, dus verwennen met een lekker hapje was er ook niet bij. Vannacht lag ze in haar mandje, koppie helemaal naar beneden en voelde koud aan, had geen koorts. Vanmorgen is GJ direct met haar naar de DA gegaan, die het hart beluisterde. Dat was zo slecht dat er geen redden meer mogelijk was. Verder waren er gezwelletjes in de ingewanden, dus dit beestje is ingeslapen.De brengers waren van de zorg, die zich nog om dit lieve dier hebben bekommerd. De familie had kennelijk geen belangstelling. Ze heeft nog een paar dagen bij haar overleden vrouwtje op de kamer gezeten en i nu bij haar. Om zo een ziek dier nog te herplaatsen is heel erg. We missen je wel Pukkie. Brengers dank dat u zich heeft bekommerd om dit zielige diertje.

Opmerkingen

19-12-2020: Het gaat goed met dit lieve dametje. Ze ligt heerlijk in haar mandje en reageert niet op de andere katten. Micky, onze sirene kijkt aldoor bij har aar binnen maar Puk  gaat gewoon door met lief zijn. Ze heeft nog niet gegromd of geblazen, ze sint wel hard. Het was even spannend toen ze gisteren een klein beetje spuugde, maar met zoveel stres valt het ons erg mee zoals ze zich houdt.

Vandaag at ze achter elkaar een zakje Felix soupe op, en ging daarna op de bak.

Morgen zetten we de deur open en blijven er natuurlijk bij om alles in de gaten te houden. 

Simba en Tugffy haar buurvrouw vinden het hoogst interessant dat er een nieuwe buurvrouw is bijgekomen. We zijn blij en opgelucht dat Puk heeft gegeten en spint.


18-12-2020: Vanmorgen gebracht: Puk. Een mooie wit/zwarte poes van ca. 16 jaar. Haar vrouwtje moest verhuizen naar een verzorgingstehuis, en mocht Puk mee nemen, ze overleed helaas, en Puk bleef alleen achter bij haar overleden vrouwtje. Hulpverleners ontfermden zich over deze lieverd en brachten haar hier.

Ze heeft een beetje Goutmet mousse gegeven en lag lekker in het mandje van een hok, waar ze zich goed op haar gemak voelt. Toen ik een foto maakte werd de spanning even teveel, en spuugde ze wat. Kleine meid, kom maar tot rust en geniet ven de vrijheid en de gezelligheid hier.