Saya

17-07-2021: Saya blijft Saya, gaat haar eigen gang enis altijd lief en vriendelijk. Ze eet goed gaat goed om met de andere katten, al gaat ze die uit de weg die ruzie maken. Een erg gemakkelijk en lief diertje. De concurrentie met Schaduw haar evenbeeld is er nog steeds, maar gaat uit van Schaduw. Saya kijkt net naar Schaduw alsof ze wil egen, 'Stel je niet zo aan oude taart', knipoogt en springt op de vensterbank haar lievelingsplekje van de laatste tijd.

24-09-2019: Saya gaat goed, al wil ze persé niet naar boven. Ze heeft een eigen hoekje op de plankbankjes beneden, en maakt af en toe een ommetje naar buiten. Ze eet goed en is zo te zien goed gezond.

 • 23-08-2019;  Volgens het paspoort is Saya een halfjaar geleden afgevallen. Toen ze dus vanmorgen bleef liggen om naar buiten te gaan, is GJ snel met haar naar de DA geweest.
  Ze is wel flink verkouden, maar wat ze op haar tong had is verdwenen. De DA denkt aan een herpesinfectie, en Saya heeft AB gehad en een kuur. Als ze niet opknapt zou ook haar schildklier te hard kunnen werken, maar we wachten eerst de AB kuur af.
  Toen ze thuis kwam bleef ze boven en heeft een volle bak leeg gegeten. Wij denken dat de stres van verhuizen ook meespeelt, en gaan dit schatje nog meer vertroetelen.
 • 20-08-2019: Saya is buiten geweest, en genoot daarvan. Ze is even boven geweest, waarna ze een trapje verder ging, om haar hok beneden weer op te zoeken.
 • 18-08-2019: Het gaat zeer goed met Saya. Ze is buiten geweest en was onder het bankje gekropen, ze durfde niet meer naar binnen. Na een keertje hulp weet ze de weg, en zit graag buiten. Ze eet goed en is erg lief.  
 • 15-08-2019: Door GertJan gehaald: Saya. Een mooie goed verzorgde poes van 14 jaar.
 • Saya moest worden afgestaan omdat haar vrouwtje is overleden. Volgens het netjes bij gehouden vaccinatieboekje is ze een half jaar geleden wat afgevallen. Fijn als een dierenarts dat noteert, zo kunnen wij verder.
  Saya heeft het goed gehad, er kwam een zak RC brokjes en RC natvoer mee, + een lief klein krabpaaltje.
  Saya begon direct aan de gereedstaande brokjes en heeft net een volle bak natvoer op. Een schattig poesje, goed aan te halen en heel aanhankelijk.

Als ze vannacht alles op de bak doet wat moet halen we haar naar boven.