Simba17-07-2021: Simba is erg opgeknapt sinds de luidruchtige Parking is verhuisd naar Wetland cats. Hij was kennelijk bang voor zijn evenbeeld, maar is nu weer de oude Simba, luid roepend om eten, ook als hij net heeft gehad. Een schat van een kat, die enkel maar lief kan wezen en wegkruipt als een kat met hem wil spelen.

02-10-2020: Simba gaat zeer goed. Gisteren voordat we naar bed gingen kwam hij de kamer in lopen, alsof het heel normaal is, en dat is het ook. Hij eet zijn bakjes voer leeg, en vindt het heerlijk om van buiten naar binnen te wandelen in zijn eigen tempo. We hebben geen krijsen of gillen van katten gehoord, dus Simba past zich prachtg aan. Hij geeft kopjes en spint.

29-09-2020: SUpdate: Simba heeft vandaag goed gegeten en mag morgen los. We hopen in de buurt te zijn voor foto's als hij alles gaat ontdekken en verkennen.

28-09-2020: Simba is een mooie Cypere Tabby ex kater van ca. 16 jaar, afgestaan omdat zijn baasjes niet meer voor hem konden zorgen.

Ze is een stabiele kater, zeg maar het tweelingbroertje van Luna, ietsje zwaarder.

Inmiddels blaast hij wel, in het begin was hij daar te verbaasd om, maar heeft helaas zijn blikje Gourmet niet leeg gegeten. Volgens het brief je van de eigenaar wil hij twee blikjes per dag.
Natuurlijk moet hij wennen.
Somba is gewend om naar buiten te gaan, dat kunnen we morgen proberen, maar liever dat hij eerst eet, dan weten we ook dat hij geen brokjes stiekem snaait. We hebben dat vaker et slecht etende katten, ze willen dan alleen geen natvoer voor een poosje, en dat mag. Moeilijk te ontdekken, maar bij Simba is het duidelijk, die eet zeker geen brokjes maar liever natvoer Ook dat kan, de brokjes die hij binnen krijgt zijn meegenomen al is hij zeker niet te mager.

15-10-2020:  Simba was verkouden en wilde niet eten. e hebben hiervoor AB op voorrad, en hij slikte dat braaf door, fijngemaakt en een spuitje, waarna hij vrolijk aan zijn bakje gourmet begon, Daarna een half zakje Felix en een half zakje Feringa, dat vond hij wel heel erg lekker. De volgende dag was hij weer zoals anders, maar we letten er goed op dat hij bij regen binnen blijft. En deze lobbes geniet overal van, een schat van een kat.