Angel en Sammy


12-06-2020: Gisteren heeft GertJan Sammy en Angel gezien op Wetland-Cats, toen hij Ayla en Jazzy er heen bracht. Sammy zat in een holletje, en Angel bhoog bovenin een mooie krabpaal, ze zagen er geweldig uit, fijn om te weten dat het goed met ze gaat. Dank u wel Wetland-Cats.
26-05-2020: Het wilde niet lukken met deze twee lieverdjes, dus ze zijn verhuisd naar Wetland-Cats.  Het was erg lastig om Sammy te vangen, hij heeft GJ flink open gehaald, die hem met kooi en al in de auto heeft gezet. Angel liet zich makkelijk pakken.

Ze hebben nu, samen met twee andere nieuwe katten van Wetland de beschikking over een heel houten huisje, en als ze gewend zijn mogen ze de wijde wereld in. We zijn erg blij met deze fantastische stichting en vinden dat ze zoveel goed werk doen dat subsidie op zijn minst nodig is. 

Wilt u ze opzoeken, neem dan contact op met Wetland-Cats, het is er prachtig en hartstikke gezellig., de dieren hebben het echt geweldig naar hun zin, dat is duidelijkte zien. Heel veel complimenten omdat ze ons zo fantastisch willen helpen, dank je wel Anja en andere medewerkers van Wetlan-Cats

04-05-2020: Vandaag door Ninon opgehaald, deze twee lieverds. Hun vrouwtje is overled en en ze hebben lang alleen gezeten in huis.
We weten weinig over ze omdat de contactpersoon er niet was toen Ninon kwam, en afstandsgeld was er ook niet. Niet heel erg, waar er veel zijn kunnen er nog net een paar bij die hoog nodig een plekje nodig hadden.
We hebben de rode schat Prinsje genoemd, omdat de mensen die Ninon te woord stonden de namen niet wisten. De witte schijnt Pollewop te heten, maar ze is geen kabouter dus blijft het Snoesje. Eventuele nieuwe eigenaren kunnen ze zelf een naam geven, dat is veel leuker dan en opgedrongen rare naam.
Vandaag kwamen me de post de vaccinatiebewijzen, Sammy is de rode en Angel de Witte. Ze zijn 4 en 6 jaar oud, en hebben vlooien, staat op het vaccinatiebewijs. Ondasnks de verzekering van de man die ze hier kwijt wilde dat ze vlovrij waren, leven de twee van de vlooien. Svens en Betje allebei allergisch voor vlooien lopen dan ook de hele dag en nacht weer te krabben, ondanks de vlooienpipetten die ze gehad hebben. Beste lezer die onlangs dierenlot tipte omdat ik kritiek had op een andere kattenopvang in de buurt, Wij draaien nu ook weer op voor implantaten bij Svens en Betje. Deze 2 katten zijn niet onze doelgroep, maar soms bij een droevige gebeurtenis kunnen we niet om de omstandigheden heen, die zijn dan net even belangrijker dan onze regels (voor onszelf)

vanmorgen werden we om 6 uur gewekt door een krijsend engeltje, dat Lapje van haar eigen plekje op de krabpaal boven wilde verdrijven. Dus heeft Lapje nu ook weer vlooien. Strontziek word ik van mensen die katten dumpen zonder te beseffen hoe je met die dieren om moet gaan.
Ze lusten ook geen natvoer volgens dezelfde meneer, hebben hier al elke dag drie bakjes op.


Ninon, hartelijk bedankt