Sokje en Roestje


foto volgt z.sp.m.

17-07-2021: Deze twee schatjes zijn helemaal thui, maar durven nog niet naar boven of in de tuin. Ze hebben een goed leven gehad, zijn absoluut niet bang maar erg lief allebei. Sokje is de brutaalste, en Roestje wat gereserveerder. Ze zijn dol op kroelen en we wachten in spanning tot ze allebei naar boven komen. Heel lieve en gemakkelijke katjes. Stapelgek op kattenmelk allebei, en wel twee bakjes s.v.p.

04-07: Ze wilden eruit, en vandaag hebben we ze allebei los gelaten. Ze zijn bang voor de andere katten, maar Sokje is de brutaalste, Roestje gaat direct achter haar zusje aan. Schattig zijn ze allebei, lief en aanhalig, eten goed en zijn goed e kroelen. Prima opgevoede poesjes.


01-07-2021: Vandaag gebracht: Deze twee lieve poezen. Hun vrouwtje moest afstand van ze doen wegens privé omstandigheden, het viel haar best zwaar om afscheid te nemen van deze twee engelachtige kattenbeestjes

Ze zijn allebei rond de zestien jaar, zeer goed gesocialiseerd, ze hebben nog nooit narigheid ondervonden van mensen. Ze zijn direct op hun gemak, nog even afwachten of ze ook eten en alles doen op de bak wat moet, dan kunnen ze lekker los, om samen de omgeving te verkennen.

We kunnen niet wachten tot ze boven komen, ik verwacht dat dat niet lang zal duren.


02-07-2021: 

Gisteravond hadden ze niets gegeten, ik heb er dus vannacht gourmet mousse en katten soup neer gezet. Vanmorgen waren de bakjes helemaal leeg,  Ook de bakjes kattenpudding en kattenmelk. Wat een opluchting, want als ze niet eten wordt het meestal langdurig om dat voor elkaar te krijgen. Bravo vroutje, je hebt heel goed voor deze lieve meisjes gezorgd, en dat is te merken.
Sokje kletst de hele dag, zodra ze ons ziet begint ze te kwekken, Roestje is wat bedachtzamer, maar even lief als haar zusje. We wachten nog heel even af tot Roestje wat brutaler wordt, want niet alle oudjes zijn even lief. Ze moeten zich wel durven verdedigen als bijv. Maussie op hun paadje komt.