Spicy

23-11-2021: Met spicy gaat het nog steeds goed, al blijft ze buitengewoon bang. Vaak zijn dergelijk bange katten niet goed behandeld door mensen en vertonen dergelijk bang gedrag. Spicy mag zich gedragen zoals ze wil, al zou het voo haar zelf makkelijker worden dat ze haar hok uitkomt en alles gaat verkennen. Voorlopig denk ik dat ze dat niet gaat durven, arm beestje, hoe kan ze zo verschrikkelijk bang zijn geworden? Ze laat ich wel kroelen maar blijft hard grommen, bezoekers durven haar niet aan te halen. Voor ons niet erg, maar ik hoop echt dat ze toch een klein beetje vertrouwen krijgt, want dit lijkt me geen leuk leven voor een dier die nog nooit iemand kwaad heeft gedaan.

30-10: Spicy is erg lief, mar precies zoals de brengers al zeiden. Ze gromt in plaats van spinnen, blijft er erg bang uitzien, maar laat zich wel kroelen en aanhalen.  Truike haar buurvrouw werd bang en verliet haar eigen home, die is gelukkig weer terug, want ook Truike is al erg oud. Spicy eet en drinkt goed doet alles op de kattenbak wat moet en kan los, maar ze durft niet uit haar hok. De andere katten laten har met rust, ze snppen niets van het gegrom wat altijd doorgaat. Ze was de allerlaatse kat die we op kunnen nemen en zeker zonder afstandsgeld, een gift van 50 euro is leuk mar dekt niet eens de dierenartskosten.
23-10:
Spicy is erg lief en aanhankelijk, maar bijzonder bang. Z blijft op de plank zitten, maar wordt steeds wat kalmer. Ze krijgt alle tijd die ze nodig heeft dit lieve en mooie rode poesje. Knuffelen daar geniet ze van, al blijft ze nog wat verkrampt, maar wij vinden het knap dat e in een paar dagen al aanraken toestaat.

22-10:
Spicy is op een plank in haar hok geklommen, en had vanmorgen alle bakjes voer en melk leeg gemaakt. Ze is at geklmeerd en genet van koelen. Wat een ontzettend lief diertje is dit. We zijn blij dat ht zo goed gaat, net was het te donker voor een goede foto, maar morgen als het weer lichter is maak ik en mooi pl.aatje voor de jonge mensen die haar vol zorg hierheen brachten

22-10:
Spicy komt van een ernstige noodsituatie. Haar baasjes zijn achter elkaar overleden, daarna moest het huis leeg, en Spicy was altijd al een zeer bang poesje. Ze is een mooie rode EK, van ca. 16 jaar oud. Een duidelijke foto konden we nog niet maken.

Dat komt later, als ze wat meer gekalmeerd is. Een stukje verse zalmilet heeft ze wel op, er staan bakjes met sterk ruikend voer, en we hopen dat ze misschien vannacht wat bijtrekt en gaat eten.
Daarna kan ze alles gaan verkennen naar boven en de buitenren in, en de kattenkeet.

De jonge mensen die haar met veel moeite te pakken hebben gekregen willen we hartelijk bedanken voor de moeite die ze deden voor dit bange poezenkind, we gaan heel goed voor haar zorgen