Spooky


17-07-2021: U kunt lezen bij Naussie dat Spooky volledig hersteld is, en haar spiegelbeeld heeft gevonden als gezelschap. Ze is erg lief en aanhankelijk net zoals Naussie, tevreden en tja, lief natuurlijk. Ze heeft geen medicijnen meer en leeft haar eigen leven, wel liefst samen met Nausie, die ditook prima vindt.

26-10-2010: Spooky is momenteel aan de medicijnen, ze had een behoorlijke inzinking en is drie dagen bij de dierenarts gewwestwaar ze een infuus kreeg omdat haar nieren slecht werkten. Na het infuus mocht ze naar huis, de nierwaarden waren weer zo goed als goed. Deze dame is ook alweer 17 jaar, al zou je dat vergeten. Net als de mensen op de DA praktijk zijn we dol op dit dametje, die altijd even lief is en alles met zich laat doen. Ze eet weer zeer goed en heeft haar plekje beneden weer in bezit genomen, bij Micky.

29-11-2019: Vanmiddag gebracht door drie dames: Spooky en Mickey. 

Spooky is een schildpadpoes, geboren in april 2003. Ze is bijna niet duidelijk op de foto te krijgen omdat ze heen en weer blijft lopen. Kan te maken hebben met de verhuizing, zij en Mickey hebben lang in een leegstaand huis gezeten. De illegale opmerking op de afstandsverklaring van deze twee katten schoot ons volledig in het verkeerde keelgat. Met drie personen het huis binnen dringen als wij naar de dokter moesten is brutaal en onbeschoft. We zulen natuurlijk onze boosheid nooit botvieren op de katten, al zouden er misschien mensen zijn die dat wel zouden doen. Een rotmentaliteit. We zouden deze mensen aan kunnen klagen voor huisvredebreuk, maar hebben daar geen tijd voor. Misbruik van een noodsituatie, waarbij ze zelf met spoed van deze twee lieverdjes af moesten. Bah.

Spooky zou samen met Micky afgestaan zijn omdat het vrouwtje is overleden.

Ze hebben allebei goed gegeten, als ze alles op de bak doen wat moet kunnen ze maandag los.

Er staan twee bakjes met brokje, 1 Felix en 1 RC senior. De Senior brokjes eten ze allebei graag, evenals het Almo Nature senior natvoer.  De mee gebrachte Felix brokjes kijken e niet naar om. Niet het beste voer voor dames (brengers) met veel teveel eisen. Een vreemd huis helemaal doorploegen als eigenaars afwezig zijn is verboden bij de wet dames.

30-11-2019: De dametjes zijn op hun gemak, en eten het buikje rond. We letten er goed op dat ze niet teveel eten, dat zou niet goed zijn. Er staan 4 bakjes, die elke keer weer alle vier leeg zijn. Doet ons bijzonder goed om ze zo te zien bijkomen. Wat een schatjes.

02-12-2019: De deur staat open maar Spooky gaat er (nog) niet uit. Ze eet goed, spint en kroelt graag, we wachten af. Anders gaan we ze een pootje helpen.