Truike


  • 22-08-2017: Truike hebben we net met mand en al in de buitenren gezet. Ze spint altijd, is gek op snoepjes, maar het wordt tijd dat ze eruit komt. Buiten blijft ze lekker in haar mandje liggen en verroert zich niet. Misschien heeft Truike altijd veel gelegen, van ons mag ze, al is even lopen beter. We blijven het proberen.
  • 16-08-2017: Ook met Truike gaat het goed, al heeft ze niets met andere katten. Als Tiamo Snoesje of Monster komen buurten gromt ze nog altijd. Maar, bij de eetbeurten komt ze eruit, en eet samen met de groep. Ze heeft wat tijd nodig, maar dat het goed komt met deze zachtaardige lieverd weten we zeker,
  • 04-08-2017: Truike is vanmiddag gebracht samen met Monster, die heeft hieronder een eigen pagina.Truike is een zwart/witte poes van 14 jaar, afgestaan omdat hun vrouwtje is overleden. Volgens de vroegere eigenaar heeft ze niets bijzonders, en kunnen goed zonder en met elkaar. Ze is natuurlijk nog erg bang, maar gromt of blaast niet, en kijkt al geinteresseerd als we binnen komen, kruipen niet weg.Ze waren net bij elkaar gekropen, alsof ze steun zoeken bij elkaar, en dat is ook logisch, een hele stap om te verhuizen. We gaan goed voor deze mooie poes zorgen, en als ze goed eten en drinken kunnen ze maandag los.