Turtle


10-09-2021: Met Turtle blijft het zeer goed gaan. Het ziet er niet naar uit dat ze haar broertje Jazzy mist, die we helaas naar een zeer grote en massale dierenopvang hebben gebracht. Jazzy kwam al goed bij, maar door kritiek van dergelijke monster opvangen werden we onzeker en hebben wat main coons daarheen gebracht, omdat we dachten dat meer beweging goed voor ze zou zijn. Tussen de honderden katten en nog andere dieren vallen ze niet meer op, maar om ze terug te halen is schadelijk voor deze onschuldige dieren, en we hopen dat het goed gaat met de zachtaardige Jazzy, en nog vijf andere lieverds.

Thera is erg bijgekomen en heeft zich ontfermd over Swiepie, die Whiakas en Silver erg miste. We zijn blij dat we Thera hier hebben gehouden en niet naar die massale opvang hebben gedaan, Samen met Swiepie vermaakt Thera zich prima en is een lieve en aanhankelijke poes geworden. 

17-07-2021: Turle blijft lief, bescheiden en wat bangig, maar is wel zover dat ze haar plekje opeist tijdens de voerbeurten. Ze loopt niet, ze schreidt als een voorname dame, stapje voor stapje en zit het liefst op het keet- of rendak buiten. Met regen of zon, we hoeven haar nooit te zoeken. Ze is te aaien maar borstelen of kammen wil ze nog niet. Komt goed met dit mooie lieve dametje.

Turtle is een mooie Main Coon, met een schildpad tekening. 

Ze is 11 jaar, erg bang maar heeft wel een paar hapjes gegeten.

We hopen dat ze zich samen met Jazzy en Tera snel op haar gemak voelt.

Turtle kwam een kopje halen, en viel op haar bakje gourmet mousse aan.

We komen er wel, al zal het langer duren, we hebben de tijd.

Ze hebben vandaag gegeten: Gourmet mousse, en zien er al een stukje blijer uit.