Tuffy


17-07-2021: Tuffy is inmiddels helemaal thuis, en veel boven en helemaal boven. Ze komt graag even buiten maar leeft het liefst binnen. Heeft geen problemen met andere katten, ze eet zeer goed en we zien haar nog meer aankomen. Haar tong laa ze nog altijd graag uit haar bekje hangen, soms denk je dat e zich verslikt in haar eigen tong, maar tot nu toe gaat alles goed.
14-12-2020: Of ze altijd hier geweest is, ze leeft gewoon door na de verhuizing. Ze eet pima, doet alles op de bak wat moet en komt graag even buiten maar erg gehecht aan haar eigen hok, zodat we nu geen lege opvanghokken meer hebben. Sinds Kobus en Siep uit de keet verhuisd zijn naar binnen zouden er in de keet nog katten kunnen, maar dit bevalt veel beter, alles onder dak. Tuffy spint met de tong uit haar bekje, leeft kennelijk zo en heeft dat altijd gedaan?


21-11-2020: Delphi is gearriveerd. Ze is afgestaan omdat haar baasjes niet meer voor haar konden zorgen.
Omdat deze plaatsing via een derde liep was er wat verwarring om haar naam, die is Delphi, maar ij vonden Tuffy beter bij haar passen.
Ze is een lief poesje van ca. 13 jaar. EK bruin/beige gevlekt met een vriendelijke uitstraling.
Tuffy heeft haar eerste bakje voer met anti botica al op, als ze verder goed drinkt mag ze morgen los.

Erg vriendelijk, ze spint en is zo te zien volkomen op haar gemak.

Meer nieuws over it lieve poesje schrif ik niet meer bij. Het is oorspronkelijk bedoeld voor bezorgde eigenaren, maar bezorgd zijn deze mensen zeker niet, enkel een hoop eisen en een enorm grote bek. Als ze willen weten hoe het met Tuffy is kunnen ze contact met ons opnemen via de mail.