Geen stichting meer

Beste vroegere eigenaren en iedereen die ons terecht vertrouwde door een kat bij ons af te staan.

Er is iets ergs gebeurd, ik heb een buur de gelegenheid gegeven om hier elke dag over de vloer te komen. Een dame van middelbare leeftijd die als hobby honden trimt voor geld, dat hoort niet maar ik zal er geen kritiek op hebben. Dat ze buiten de wet handelt is duidelijk maar mag in Nederland. Ze heeft in haar hoofd gezet dat ze verstand heeft van katten en mij bij Dierenlot zwart gemaakt.

Bij Dierenlot zijn geen mensen met genoeg levenservaring om hier doorheen te prikken. Maar ze weet niet wat een kat is. Indertijd toen ze die kattenstal nog had probeerden wij haar te steunen door twee oude katten mee te nemen.

De dierenarts schrok verschrikkelijk, de ene had melkklierkanker en de andere hotspot die die vrouw behandelde met uierzalf. Beide dieren konden deze mishandeling niet meer aan en moesten inslapen.

Ik wil u waarschuwen voor idealiseren van het werk met dieren, dat is nooit ideaal, omdat dieren Niet kunnen praten, wel door lichaamstaal duidelijk maken dat er iet is. Deze vrouw heeft daar nooit van gehoord, maar neemt de brutaliteit om onze mooie stichting af te breken. Bij Dierenlot is elke nieuwkomer welkom en kan ze uithuilen. Enige professionaliteit of mensenkennis is er niet bij Dierenlot.

Elke dierenmishandelaar kan daar terecht, zoals de ex-vriend van die vrouw, die vossen ving en ik hokjes stopte. Dat is gelukkig door een goed mens doorgegeven aan de politie zodat die dieren weer vrij zijn de man mag nooit meer dieren houden.

De vrouw komt overal mee weg, door achter de rug om van mensen die goed voor de dieren zijn, vieze verhalen te vertellen en mensen zijn geïmponeerd door het feit dat ze honden kan trimmen zij het slordig en niets weet van huidaandoeningen zie verhaal Spot.

Ik dank u allemaal heel hartelijk voor uw vertrouwen en giften, de 17 oude katten hier wil ik houden, er is weinig werk met dit aantal.

Wel vraag ik u beleefd om me te blijven steunen financieel, want het voer van ZooPlus gaat naar Dierenlot die dit verdeelt onder kleine stichtinkjes zoals ik er eentje van was.

De enige voorwaarden bij Dierenlot om in aanmerking te komen voor dit retourvoer is, dat ze je aardig vinden, bij het minste protest ga je eruit, en ze gaan door met vaak ongecontroleerde stichtinkjes en verenigingen voer te geven, hun macht is veel grote dan indertijd de dierenbescherming waar Dierenlot een grote mond over heeft.

Ik weet nog niet of ik deze site wil houden, u merkt het vanzelf.

Hartelijk dank voor alles, Ineke

Plaats een reactie